
آیین تکریم رئیس پیشین و معارفه سرپرست دانشگاه ملی و مهارت استان چهارمحال و بختیاری
برگزاری آیین تکریم رئیس پیشین و معارفه سرپرست دانشگاه ملی و مهارت استان چهارمحال و بختیاری روز سه شنبه ۱۹ فروردینماه ۱۴۰۴ برگزار شد.
به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه، آیین تکریم آقای محمد مومنی، رئیس پیشین و معارفه دکتر بهروز شایق بروجنی، سرپرست جدید دانشگاه ملی مهارت استان چهارمحال و بختیاری با حضور دکتر جهانشاهی، معاون آموزشی دانشگاه ملی مهارت، دکتر عبدالعلی ارژنگ، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری استان، رؤسای دانشگاهها و مراکز آموزشی استان، جمعی از مسئولین استانی، رؤسای آموزشکدههای ملی مهارت، اساتید، اعضای هیئت علمی و دانشجویان روز سه شنبه ۱۹ فروردینماه ۱۴۰۴ در سالن آمفی تئاتر دانشگاه ملی و مهارت واحد استانی چهارمحال و بختیاری برگزار شد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری چهارمحال و بختیاری بر اهمیت حوزه علم و مهارتآموزی تأکید کرد و آن را یکی از ارکان اصلی توسعه پایدار استان دانست.
وی با قدردانی از زحمات و تلاشهای مسئولین قبلی دانشگاه اظهار داشت: فراهم کردن بستر مناسب برای جوانان و نخبگان، گامی اساسی در مسیر پیشرفت علمی و اقتصادی استان است.
دکتر ارژنگ با اشاره به اهمیت آموزشهای عملی و مهارتی که منجر به اشتغالزایی میشود، خواستار بازنگری در رشتههای دانشگاهی بر اساس نیازهای استان و پتانسیلهای موجود شد.
وی تصریح کرد: دانشگاهها باید با توجه به ظرفیتهای منطقهای، رشتههایی را ارائه دهند که بتوانند نیازهای بازار کار را تأمین کنند و فرصتهای شغلی جدیدی برای جوانان ایجاد نمایند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری چهارمحال و بختیاری بر اهمیت حوزه علم و مهارتآموزی تأکید کرد و آن را یکی از ارکان اصلی توسعه پایدار استان دانست. همچنین بر لزوم بروزرسانی تجهیزات آموزشی و بهبود کیفیت خدمات رفاهی در حوزه دانشجویی تأکید کرد و گفت: ارتقای امکانات خوابگاهی و غذایی میتواند نقش مهمی در افزایش رضایت دانشجویان و ارتقای کیفیت آموزش داشته باشد.
دکتر ارژنگ به نقش سرمایهگذاری در تحقق اهداف مقام معظم رهبری اشاره کرد و بیان داشت: برنامهریزی قوی برای اشتغالزایی مبتنی بر آموزشهای دانشبنیان، یکی از اولویتهای اصلی استان است.
وی افزود: استفاده از ظرفیتهای موجود در استان و مدیریت صحیح فضای مجازی میتواند به بهبود فرآیند تدریس و ارائه خدمات دانشگاهی کمک کند.
در ادامه، معاون آموزشی دانشگاه ملی مهارت کشور با بیان اینکه بیش از ۹۵ درصد فارغالتحصیلان دانشگاه ملی مهارت در داخل کشور مشغول به کار بوده و در شغلهای مرتبط با رشته خود فعالیت میکنند، گفت: طبق برنامه هفتم توسعه آموزش عالی کشور، هدف این است که ۴۰ درصد از آموزشها به صورت مهارتی انجام شود. در همین راستا، تکلیف آموزش و پرورش نیز مشخص شده است که تا پایان برنامه هفتم توسعه، ۵۰ درصد از آموزش متوسطه باید به آموزشهای هنرستانی اختصاص یابد.
دکتر جهانشاهی همچنین اشاره کرد که ورودیهای دانشگاه ملی مهارت عمدتاً از هنرستانها هستند و عمده فعالیت این دانشگاه در حوزه فناوریهای متوسط است.
وی ادامه داد: در بهترین حالت، سهم دانشگاه ملی مهارت از آموزشهای مهارتی کشور بین ۱۵ تا ۲۰ درصد است.
معاون آموزشی دانشگاه با تاکید بر اینکه فارغالتحصیلان این دانشگاه پس از پایان تحصیلات خود مستقیماً وارد بازار کار میشوند، افزود: اگر به دنبال افزایش ضریب اشتغال در استانها هستیم، باید سرمایهگذاری بیشتری بر روی دانشگاه ملی مهارت انجام شود، چرا که این دانشگاه بهطور مستقیم به بازار کار متصل است.
دکتر جهانشاهی همچنین بیان کرد: دانشگاههای نظری مسئولیتی در خصوص اشتغال فارغالتحصیلان خود نمیبینند، اما دانشگاه ملی مهارت با تمرکز بر آموزشهای مهارتی، ضریب اشتغال را بالا میبرد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در زمینه توسعه هرم ملی مهارت به چهارمحال و بختیاری نگاه ویژهای خواهد شد.
در ادامه مراسم، متن پیام تشکر دکتر زمانی از رئیس پیشین دانشگاه ملی مهارت استان چهارمحال و بختیاری و انتصاب سرپرست جدید توسط رئیس دانشگاه ملی مهارت کشور قرائت شد. همچنین از زحمات آقای مومنی قدردانی به عمل آمد و دکتر شایق، سرپرست جدید دانشگاه ملی و مهارت استان چهارمحال و بختیاری به حاضران معرفی گردید.
در این مراسم مهندس محمد مومنی رئیس پیشین دانشگاه ملی مهارت استان، گزارشی از عملکرد و اقدامات انجام شده در زمان تصدی ریاست دانشگاه ارائه داد.
دکتر شایق نیز ضمن به بیان برخی از اهداف و برنامه های خود پرداخت.
این مراسم با اقامه نماز ظهر و عصر و قرائت فاتحه بر مزار شهید گمنام دانشگاه ملی مهارت استان چهارمحال و بختیاری خاتمه یافت.